Kotak Intelligence

Kotak Intelligence, onderdeel van Kotak Marketing, levert software om marketing data te verbeteren. Vanuit Kotak Marketing, een data driven agency, zien we veel klanten worstelen om data bruikbaar te maken om zo een betere klant ervaring te leveren. Om hen te ondersteunen leveren we vanuit Kotak Intelligence software die aansluit bij de behoeften van de markt. Denk aan dashboards en Artificial Intelligence die er voor zorgen dat zij meer uit hun first party data kunnen halen.

Kotak Intelligence is opgericht door Andreas Pohan Simandjuntak en gelooft sterk in het gebruik van Artificial Intelligence in marketing. Niet alleen voor het creëren van content, maar juist voor het ontwikkelen van data driven marketing. Betere proposities die aansluiten op bij de consument.

Het verwerken van teksten is het eerste product van Kotak Intelligence en is toepasbaar voor elk bedrijf die e-mails stuurt.

Andreas website

Andreas Pohan Simandjuntak 

“We zien dat er vaak feedback wordt gevraagd, maar er wordt vrijwel nooit iets mee gedaan!    Je geeft klanten de mogelijkheid om te reageren en je ziet klanten de moeite nemen om jou van feedback te voorzien. Wij vinden dat je hier op moet reageren. Het biedt kansen om ontevreden klanten te helpen en tevreden klanten om te zetten in ambassadeurs. Middels het eerste product van Kotak Intelligence zien we feedback direct opgelost worden. Ik geloof er in dat dit ervoor gaat zorgen dat je dichter bij je klant komt.”